Så jobbar jag

Med ett helhets-grepp om din hälsa

Tack vare en medicinsk bakgrund som distriktssköterska i kombination med en psykoterapeutisk och coachande yrkeskunskap kan jag hjälpa dig med såväl din mentala, psykiska som fysiska hälsa. Dessutom möjliggör det att jag kan jobba både behandlande, förebyggande och främjande/stärkande.

Behandlande så som

  • KBT-samtalsterapeut med inriktning mot psykisk ohälsa.

Förebyggande så som

  • Distriktssköterska med inriktning mot din fysiska hälsa. Till exempel ett Hälsoförebyggande samtal där det även ingår blodtester och medicinska kontroller.
  • KBT-samtalsterapeut med inriktning mot din psykiska hälsa. Genom att ge dig hållbara strategier för att inte falla tillbaka i till exempel utmattnings-depression och stressrelaterad ångest.
  • Livscoach med inriktning mot din psykiska hälsa. Genom penetrerande frågor ges helt nya infallsvinklar till problem och komplikationer samt nya utgångspunkter att agera ifrån.

Främjande /Stärkande så som

  • Distriktsköterska med inriktning på din fysiska och psykiska hälsa. Utifrån ett helhetsperspektivet att kropp & själ är ett med varann. Något som genomsyrar varje samtal, föreläsning & kurs, likväl som det återspeglas i de hälsoprodukter jag tillhandahåller, eller när jag utifrån ett kartläggande hälsosamtal ger medicinsk rådgivning.
  • Livscoach med inriktning på din mentala och psykiska hälsa. För personlig utveckling och ett liv i inre harmoni och balans där du också kan få tillgång till en affärsmöjlighet om du skulle vara intresserad.

Genom individanpassade samtal

Om det är svårt att ta steget till stt söka professionell samtalshjälp, så ska det vara lätt att hitta rätt när man väl bestämt sig!

Då borde man inte dessutom ställas inför att behöva välja samtalsform oavsett om man tror sig veta eller inte har en aning om vad som passar ens behov eller person bäst. Det slipper du här! Det valet gör jag nämligen för dig utifrån min intuition, gedigna kunskapsbank och långa erfarenhet. Ibland landar vi i ren coachning eller traditionell KBT-terapi. Andra gånger blir jag mer ditt stöd och bollplank i en kris. Många gånger använder jag mig av det bästa av två världar, alltså en mix av KBT-terapi och coachning, för att möta dig där du är och hjälpa dig dit du vill.

Så det enda du har att ta ställning till är egentligen det där med personkemi. Förhoppningsvis hittar du här vad du behöver för att bilda dig en uppfattning om just jag är den rätta att hjälpa dig. Känns det rätt i magen så varför inte prova?* Först då märker du om hoppet och inspirationen infinner sig. Då är det högst troligt att du har funnit din väg och vill du då så fortsätter vi den tillsammans mot målet.

*ett digitalt kartläggningssamtal på 45 min helt kostnadsfritt, via boka-knappen.

Utifrån vår värdegrund