Om Verksamheten

I december 2013 kom du, Tankeriet, till världen. Länge var du inte mycket mer än ett namn på ett papper. Sakta fylldes du med innehåll tills du en dag var redo att omsätta allt i praktiken. Du prövade dig framåt bit för bit och jag släppte dig fri mer och mer genom att successivt fasa ut mitt traditionella arbete för att leva min dröm med dig fullt. Nu har den drömmen varit sann i några år och jag njuter varje sekund av det vi skapar tillsammans.

Så vad är det vi gör då?
Jo, vi stärker människors mentala, psykiska och fysiska hälsa till ett friskare och lyckligare liv. Utifrån ett hälsofrämjande, förebyggande och behandlande perspektiv erbjuder vi dig professionella samtal, föreläsningar och kurser, samt workshops och event.

Hos oss kan du som privatperson och arbetsgivare/anställd till exempel få coachning, stöd/vägledning, kognitiv (KBT)-samtalsterapi och medicinsk rådgivning. Antingen på våran mottagning, via Skype/Zoom, över telefon eller ute på arbetsplatsen.

För er, likväl som föreningar och organisation som vill ha inspiration, motivation och redskap till personlig utveckling, eller fylla på kunskapsbanken kring psykisk ohälsa finns det också bland annat föreläsningar och kurser att tillgå.

Tankeriet fick förresten sitt namn utifrån att det vi gör tillsammans handlar om våra tankar och deras påverkan på våra känslor och handlingar, men också om att tanka kunskap till ett liv i inre balans, välmående och harmoni.